Yüksek verim artık daha kolay

Son düzenleme: - Genel bakışa geri dön

Greiner Bio-One, yüksek verimli hücre kültürü uygulamaları için ThinCert® portföyüne 96 kuyucuk seçeneği ekledi.

Frickenhausen, 14 Aralık 2023 – Greiner Bio-One'un denenmiş ve test edilmiş ThinCert® hücre kültürü insertleri, komplike hücre ve doku kültürü uygulamalarında küresel bir başarı hikayesidir. Mevcut 6, 12 ve 24 kuyucuklu portföyüne yeni 96 kuyucuklu HTS ürünlerinin eklenmesi, yüksek verimli uygulamalar için mükemmeldir ve ayrıca deney başına maliyetleri en aza indirir.

Greiner Bio-One'un ThinCert® insertleri gibi membran bazlı hücre kültürü insertleri, taşıma, salgılama, difüzyon, migrasyon, invazyon ve asılı ve besi yerine daldırılmış kültür yöntemleri kullanılarak ko-kültür çalışmalarında spesifik doku modellerinin (ör. endotel ve epitel) in vitro test edilmesine olanak sağlar. Temel araştırmalarda ve ilaç keşiflerinde kullanılmakta olup, hayvan deneylerine etik, bilimsel ve ekonomik açıdan avantajlı bir alternatif teşkil etmektedirler.

Mevcut ThinCert® portföyü, çeşitli membran tipleri ve gözenek boyutları/yoğunluklarına sahip çok kuyucuklu plateler için insertler sunar. En son eklediğimiz ürün,  yüksek düzeyde paralelleştirilmiş uygulamayı destekleyen ThinCert® 96 kuyucuklu HTS inserttir. Ayrıca, minyatürleştirme ve hücrelerin, ortamların ve reaktiflerin daha az kullanılması, analiz başına maliyetin çok daha düşük olmasını sağlar.

Her bir ThinCert® 96 kuyucuklu HTS insert, 96 kuyucuklu gözenekli membran plate ve alıcı plate den oluşur. Doku kültürüyle işlenen PC membranı, optimal hücre büyümesini, monokatman oluşumunu ve doku farklılaşmasını kolaylaştırmak için in vivo benzeri kültür koşulları oluşturarak ideal besin ve madde alışverişine olanak tanır. Membran plate’in hassas biçimde oturması, herhangi bir potansiyel emme etkisini, yani istenmeyen sıvı köprülerinin oluşmasını önleyerek stabil ve tekrarlanabilir test koşulları sağlar.

 

Çeşitli membran yapıları sayesinde geniş bir aplikasyon yelpazesi

Tekli insertlere benzer şekilde HTS versiyonu, fizyolojik ve patolojik süreçlerin araştırılmasının yanı sıra ilaç taraması alanındaki çeşitli uygulamaları da destekler.

Gözenek boyutu 0,4 µm olan HTS insert, taşıma, geçirgenlik ve ko-kültür çalışmalarında yüksek verim analizine tabi tutulan asılı veya besi yerine daldırılmış kültürlerde doku modellerinin (ör. endotel ve epitel) oluşturulması için idealdir.

Greiner Bio-One, testlerin mikroskobik incelenmesi için mükemmel geçirgenlik ve şeffaflığı birleştiren özel gözenek sahip benzersiz bir varyant sunar. Yüksek gözenek yoğunluğuna dayalı optimum geçirgenliğe sahip bir alternatif de mevcuttur.

3 µm ve 8 µm gözenek boyutlarına sahip ThinCert® HTS insertler, özellikle motilite çalışmalarında hücresel davranışın test edilmesi için uygundur. Yüksek şeffaflıkları, bağışıklık hücresi migrasyonu, yara iyileşme süreci ve tümör doku metastazı dahil olmak üzere fizyolojik ve patolojik süreçlerde önemli bir rol oynayan hücre migrasyonu ve invazyonu gibi mekanizmaların görsel olarak izlenmesini sağlar.

ThinCert®, Greiner Bio-One GmbH'nin tescilli ticari markasıdır.

Ayrıntılı Bilgi

F073141_Flyer_ThinCert_96_Well_HTS_Insert_EN.pdf
PDF
F073143_Flyer_ThinCert_96_Well_HTS_Insert_3_8_um_EN.pdf
PDF
F073140_AN_Air-Lift_Culture_ThinCert_96_Well_HTS_Inserts.pdf
PDF
F073145_AN_Migration_Assay_ThinCert_HTS_Insert.pdf
PDF
Sign-up to our newsletter or request more information here
Register now and you will receive our regular Greiner Bio-One News on current topics to stay up-to-date.

Sizi ülke sayfanıza yönlendirdik. Önceki sayfaya geri dönmek için lütfen butona tıklayın.

Ülke sayfanızı görüntülemiyorsunuz. Ülkenize geçmek için lütfen butona tıklayın.