Ilke Panzer yeni Greiner Bio-One Bölüm Yöneticisi olarak atandı

Son düzenleme: - Genel bakışa geri dön

Ilke Panzer, Photo: © Greiner AG

Ilke Panzer (57), 1 Şubat 2024 tarihinde Greiner Bio-One CEO'su olarak Manfred Stanek'in yerini alacak. Stanek, medikal teknoloji bölümünün geçici başkanlığını yürütüyordu

Viyana/Kremsmünster, 6 Aralık 2023 – Ilke Panzer, 1 Şubat 2024 tarihinden itibaren Greiner Bio-One medikal teknoloji bölümünün yöneticiliğini üstlenecek. Panzer, 1 Eylül 2023'ten bu yana bölümün geçici başkanı olan ve devir teslimin ardından holding şirketi Greiner AG'nin Operasyon Direktörü (COO) olarak görevine tamamen geri dönecek olan Manfred Stanek'in yerini alıyor.

“Ilke Panzer'in bölüm yöneticimiz olarak aramıza katılmasından büyük mutluluk duyuyoruz. General Electric ve Johnson & Johnson gibi büyük ABD şirketlerindeki etkileyici kariyeri bizi ikna etti. Uluslararası sektörde kapsamlı deneyime sahip olmasının yanı sıra Avrupa kültürüne de aşina. Greiner Bio-One için gerçek bir kazanç!”

Axel Kühner, Greiner AG CEO'su

Ilke Panzer (57) Almanya'da doğdu ancak kariyerine ABD'de devam etti ve son olarak serbest sağlık hizmetleri inovasyon danışmanı olarak çalıştı. Assurance Laboratories LLC, BloodCenter of Wisconsin ve Johnson & Johnson'da yönetim deneyimi ile sağlık hizmetleri ve ilaç sektörleri konusunda mükemmel bilgiye sahip. Kariyerine General Electric'te başlamış ve Global Ultrasound'un genel müdürlüğü de dahil olmak üzere çeşitli görevlerde bulunmuştur.

Panzer, Connecticut Üniversitesi'nden ve Fort Collins, Colorado'daki Ulusal Teknoloji Üniversitesi'nden Mühendislik, Bilgisayar ve Sistem Mühendisliği derecelerine sahip. 2017 yılından beri Alman ilaç ve laboratuvar ekipmanı tedarikçisi Sartorius AG'nin denetim kurulu üyesi. Ilke Panzer, Münster'de (Almanya) doğdu ve üniversite eğitiminden bu yana ABD'de yaşadı. Evli olan Panzer Avusturya'ya yerleşecek.

“Ilke Panzer, güçlü sektör uzmanlığını uluslararası bir vizyon ve inovasyona odaklanmayla birleştiriyor. Liderlik anlayışı ve sahip olduğu değerler onu Greiner'a çok uygun kılıyor. Kapsamlı yönetim deneyimi sayesinde medikal teknoloji bölümümüzün başarısına yön vermeye devam edebilir”

Manfred Stanek, Greiner AG COO'su ve geçici Greiner Bio-One CEO'su

Bilgi Kutusu

Ilke Panzer, Photo: © Greiner AG
  • Ilke Panzer (57), 1 Şubat 2024 tarihinde Greiner Bio-One CEO'su olarak Manfred Stanek'in yerini alacak. Stanek, medikal teknoloji bölümünün geçici başkanlığını yürütüyordu
  • Panzer, sağlık ve ilaç sektörlerinde uluslararası deneyime ve uzun yıllara dayanan yönetim uzmanlığına sahip
  • Atanan CEO'nun ana hedeflerinden biri, özellikle ABD pazarında küresel büyümeyi sürdürmek

“Bana duyulan güvenden dolayı çok mutluyum ve hem profesyonel hem de özel hayatımda Avrupa'ya dönmeyi dört gözle bekliyorum. Greiner Bio-One, bir aile şirketi olarak uluslararası odağını bölgesel kökleriyle başarılı bir şekilde birleştiriyor. Hedefim Greiner Bio-One'ın potansiyelini kullanmak ve sürdürülebilir büyümeye önemli bir katkıda bulunmak”

Ilke Panzer

Daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçin:

Julia Franke / Global İletişim Uzmanı
TELEFON:    +43 7583 6791-1133
E-POSTA:    [email protected]

Sign-up to our newsletter or request more information here
Register now and you will receive our regular Greiner Bio-One News on current topics to stay up-to-date.

Sizi ülke sayfanıza yönlendirdik. Önceki sayfaya geri dönmek için lütfen butona tıklayın.

Ülke sayfanızı görüntülemiyorsunuz. Ülkenize geçmek için lütfen butona tıklayın.