Ana-Maria Šimundić, Greiner Bio-One'da Global Medikal & Klinik İşler Direktörü oldu

Son düzenleme: - Genel bakışa geri dön

Ana-Maria Šimundić, 1 Aralık 2023 tarihinde Greiner Bio-One'da Global Medikal & Klinik İşler Direktörü olarak yeni oluşturulan pozisyonunu üstlendi.

Bu görevinde Global Medikal & Klinik İşler departmanına başkanlık edecek ve Greiner Bio-One'ı ulusal ve uluslararası profesyonel çevrelerde temsil edecek ve aynı zamanda bilim ve alandaki uzmanlarla değişimi teşvik edecek.Sorumluluk alanı, araştırma çalışmaları veya ürün onaylarıyla ilgili çalışmalar gibi tüm tıbbi ve klinik konuları kapsamaktadır.

Global Medikal & Klinik İşler Direktörü Ana-Maria Šimundić, Fotoğraf: ©Greiner Bio-One

Kremsmünster, Aralık 2023 - Merkezi Kremsmünster'de (Avusturya) bulunan lider tıbbi cihaz üreticisi Greiner Bio-One, Preanalitik iş alanındaki pozisyonunu  güçlendiriyor. Yeni oluşturulan Global Medikal & Klinik İşler departmanı önemli bir arabirim işlevi üstlenecek. Bu görev, yeni ve mevcut ürünlerin geliştirilmesini, klinik testlerinin yapılmasını, klinik deneylerin yürütülmesini ve ürünlerin güvenliğini ve etkinliğini daha da iyileştirmek için ürünlerin onaylanmasında sorumluluk üstlenmeyi de kapsıyor. Diğer görevleri arasında sağlık kurumları, doktorlar ve tıbbi fikir liderleri yakın işbirliğinin yanı sıra sağlık uzmanlarına yönelik ürün eğitimi de yer alıyor.

“Yeni kurulan Global Medikal & Klinik İşler departmanının Direktörü olarak Ana-Maria Šimundić'i kazandığımız için çok mutluyuz. Kendisinin aramıza katılmasıyla birlikte artık ekibimizde preanalitik alanında dünyanın önde gelen uzmanlarından birine sahibiz. Müşterilerimizin preanalitik laboratuvar ortamındaki günlük zorlukların üstesinden gelmelerine yardımcı olacak yenilikçi ve verimli çözümler sunmaya devam edebilmemiz için ideal bir seçim.”

Stefan Gebauer, Preanalitik İş Birimi Başkanı

Kapsamlı uzmanlık

Ana-Maria Šimundić, laboratuvar teşhis ve preanalitik sektöründe Avrupa'da tanınmış bir fikir lideri. Kendisi sadece medikal ve klinik alanda zengin bir uzmanlık ve deneyim birikimi getirmekle kalmıyor, aynı zamanda çok iyi bir çevreye sahip. 2020-2021 yılları arasında Avrupa Klinik Kimya ve Laboratuvar Tıbbı Federasyonu (EFLM) Başkanı olan Šimundić, şu anda EFLM temsilcisi ve EFLM yönetim kurulu eski başkanı olarak Uluslararası Klinik Kimya Federasyonu (IFCC) Yönetim Kurulu üyesi. EFLM Başkanı olarak görev yaptığı süre boyunca EFLM Preanalitik Konferansı'nı düzenledi ve çeşitli çalışma gruplarına liderlik etti. Son olarak Zagreb'deki Sveti Duh Klinik Hastanesi'nin Genel Müdürü ve Tıbbi Laboratuvar Teşhis Bölüm Başkanı olarak görev yaptı.

Ana-Maria Šimundić, doktorasını 2003 yılında Zagreb Üniversitesi Eczacılık ve Biyokimya Fakültesi'nde tamamladı ve burada laboratuvar tıbbı alanında profesör olarak görev yapıyor. Preanalitik ve kalite yönetimi alanlarındaki araştırmaları için çok sayıda ödül aldı.

Daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçin:

Julia Franke / Global İletişim Uzmanı
TELEFON: +43 7583 6791-1133
E-POSTA: [email protected]

Sign-up to our newsletter or request more information here
Register now and you will receive our regular Greiner Bio-One News on current topics to stay up-to-date.

Sizi ülke sayfanıza yönlendirdik. Önceki sayfaya geri dönmek için lütfen butona tıklayın.

Ülke sayfanızı görüntülemiyorsunuz. Ülkenize geçmek için lütfen butona tıklayın.